Hem » Blogg » Utbilda sig om farorna med tobaksrökning

Utbilda sig om farorna med tobaksrökning

Det är mycket viktigt att känna till hur kroppen reagerar på tobak innan man ens sätter igång med rökning. Eller hur folk i omgivningarna mår när man röker, det är nästan ett ännu större problem. Faktum är att tobak och rökning är skadliga för hälsan, det vet de flesta idag. För att minska på riskerna har många börjat köpa elektroniska cigaretter.

När man ser på vad säger skolan om tobaksrökning förstår man att det är ett stort problem. Man tar tid och pengar för att eleverna ska kunna utbilda sig om farorna med tobaksrökning. Ett sätt som många tar itu med dessa faror är genom att köpa elektroniska cigaretter. Man blir av med en stor del av de farliga ämnen som finns i tobak, och även sättet som man röker.

Förutom att se på vad säger skolan om tobaksrökning kan man utbilda sig om farorna om tobaksrökning på olika sätt. Det är inte längre möjligt att säga att man inte känner till farorna, det är information och upplysningar om det överallt. När man istället väljer att köpa elektroniska cigaretter kan man till och med välja om man ska ha dem med nikotin eller inte. Det vanligaste är dock fortfarande med nikotin, man vill ha den effekten som det ger.

Istället för att påverka omgivningarna med tobaksrök så ger inte e ciggar ifrån sig mycket över huvudtaget. Man ser lite ånga som kommer ut, men det försvinner snabbt. Det luktar inte illa. Ännu är det inte helt klart vad säger skolan om tobaksrökning, men det kommer ganska säkert att komma upp på ANT-dagar eller liknande tillfällen. Att utbilda sig om farorna med tobaksrökning kan spara många liv.

En orsak till att många valt att köpa elektroniska cigaretter är just för vad säger skolan om tobaksrökning. Man hör från en tidig ålder vilken inverkan inte bara nikotinet men även de andra ämnena har på kroppen och på de i omgivningarna. Därför hoppas man kunna reducera dessa skador genom att istället puffa på e ciggen. Här kan man också välja vilken nikotin koncentration man ska ha.

Dessa elektroniska cigaretter kommer i en mängd olika varianter. Man har blandat juicen som det kallas med smakämnen. Bland annat finns det whiskey och kaffe, mango eller mint, för att bara nämna några av dem. Det kan vara ganska kul tycker många att pröva på lite olika, speciellt som det inte kostar så mycket.

Stockholms Universitet

Stockholms universitet erbjuder ett brett utbud av flera bra utbildningar. Gå in på www.su.se för mer information

Göteborgs Universitet

Göteborgs universitet har de flesta utbildningarna eller kurser du kan tänka dig. På deras hemsida kan du hitta mer information om deras kurser och utbildningar. Klicka här för att komma dit.

Uppsala Universitet

Uppsala universitet är kända för sin juristutbildning, men de erbjuder även mängder med andra utbildningar och kurser. För mer information besök deras hemsida www.uu.se.

STS Språkresor

STS erbjuder flera olika språkresor till olika länder. Gå in på deras hemsida för att hitta mer information om vilka språk och länder du kan åka till.