Hem » Företagsutbildning » Företagsutbildning är nyckeln till utveckling

Företagsutbildning är nyckeln till utveckling

Idag finns det ständigt något att lära – nästan oavsett hur länge man arbetat inom ett visst område och hur gammal man är. Detta bidrar till ett organiskt företagsklimat som lever och förändras med tiden. För att ständigt förbättras och utvecklas på sin arbetsplats finns det idag en mängd företagsutbildningar och kurser som erbjuds till anställda och företagare. Marknaden förväntas enbart att växa.

Med en exploderande marknad är det idag i princip möjligt att hitta företagsutbildning inom det mesta som har med jobbet att göra. Dessutom har undersökning efter undersökning konstaterat att utbildning är nyckeln till ett företag som utvecklas och lyckas på en allt hårdare marknad och fler och fler företag bestämmer sig därför för att faktiskt satsa på att utbilda medarbetarna. Forskning visar också att just utbildning är en av de faktorer som gör medarbetarna mest nöjda på jobbet var av det i slutändan blir en vinst för både arbetsgivare och anställd.

Tänk på detta när du beställer företagsutbildning

  • Hur stort är företaget – kan utbildningsföretaget du vill beställa av leverera en företagsutbildning som passar det antal medarbetare du har?
  • Vilka är Era behov? Vilka anställda har dessa behov och vilka behöver n166-4-foretagsutbildningågot annat? En utbildning som inte passar är slöseri med tid. Se därför hellre till att en grupp anställda får gå en viss utbildning och låt en annan grupp söka sig till någon annan kurs om det behövs.
  • Fundera igenom vilken typ av budget du har att lägga på utbildning för medarbetarna.
  • Se till att du har koll på vad ditt avtal med utbildningsföretaget du väljer innebär. Ingen vill ha obehagliga överraskningar som innebär att något du räknade med skulle ingå inte gör det.

En av de kompetenser som de flesta arbetsgivare har nytta av är argumentationsteknik, något som kommer väl till pass när man skall sälja sin produkt men också under möten och i andra situationer på företaget. Intresserad av att lära dig eller dina medarbetare mer – besök Bisevo och läs mer om deras   kurs i argumentationsteknik – en möjlighet att förbättra och förfina sitt sätt att argumentera.

För att lyckas med företaget måste man kunna sälja sin produkt eller tjänst – vad det är spelar mindre roll. Som företagare kan du anpassa din säljträning tillsammans med Bisevo, mer information finns här och den som har fler frågor kan kontakta företaget direkt.

I tidningar och TV uppmärksammas ofta de faktorer som spelar roll för att lyckas inom en bransch. Många framgångsrika entreprenörer har också skrivit böcker i ämnet och allt går att sälja skriver Fredrik Eklund i sin bok som handlar om hans historia till framgång i USA och i Sverige.

Företagsutbildning är helt enkelt vägen framåt oavsett om man säljer en vara eller en tjänst. Det ger medarbetarna verktygen såväl som självförtroendet att lyckas. För att få extra kött på benen inför ditt beslut kring utbildning för de anställda kan du också söka online efter rekommendationer från andra som deltagit i en viss utbildning du är intresserad av tidigare.

Stockholms Universitet

Stockholms universitet erbjuder ett brett utbud av flera bra utbildningar. Gå in på www.su.se för mer information

Göteborgs Universitet

Göteborgs universitet har de flesta utbildningarna eller kurser du kan tänka dig. På deras hemsida kan du hitta mer information om deras kurser och utbildningar. Klicka här för att komma dit.

Uppsala Universitet

Uppsala universitet är kända för sin juristutbildning, men de erbjuder även mängder med andra utbildningar och kurser. För mer information besök deras hemsida www.uu.se.

STS Språkresor

STS erbjuder flera olika språkresor till olika länder. Gå in på deras hemsida för att hitta mer information om vilka språk och länder du kan åka till.